Better Belly

SNEL EEN STRAKKE BUIK! WAAROM HET NU WEL MOGELIJK IS OM AF TE SLANKEN ROND UW TAILLE.

Gaat u op de gewone manier bewegen zoals u gewend bent, dan zal u ervaren dat u een koude buik heeft, dat is tevens het probleem waarom het zo moeilijk is om juist op die plek af te vallen. De eigenschap van vet is hoe kouder hoe meer het zijn vorm behoudt (denk maar aan een pakje boter).

Door met de Better Belly@ te gaan sporten merkt u dat uw buik wel warm wordt. Doordat de warmte van de Better Belly® wordt verhoogd naar 55 graden én omdat u er bij gaat bewegen zal uw lichaam zijn uiterste best moeten doen om deze warmte kwijt te raken. Daardoor is het mogelijk met Better Belly® veel meer resultaat te behalen dan met een normale training.

Bij Dynamic hebben we mensen met  Better Belly® laten trainen, en zagen het verbluffende resultaat. Nooit hadden wij gedacht dat mensen daadwerkelijk op een specifieke plaats in centimeters zouden kunnen afvallen. En dit resultaat was vrijwel  bij iedere persoon die wij hebben laten trainen met Better Belly®. Bij 90% van de deelnemers was het resultaat 1 tot 2 kledingmaten minder!

Tevens is er bij Dynamic de mogelijkheid te trainen met een portable betterbely band. Deze kunnen ook in groepslessen worden gedragen.

Life style abonnement.

Dit abonnement wordt gedeeltelijk door bijna alle zorgverzekeraars vergoed.

Met dit abonnement krijgt u voedingsadvies op maat, gebruik van de Betterbelly, en onbeperkt sporten. Dus wilt u nog wat extra aan uw figuur doen en tevens een vergoeding krijgen van uw zorgverzekeraar dan is dit abonnement iets voor u. Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.

Loading...
Loading...